Welkom bij de e-cursussen 

Gidsen voor mensen die blind of slechtziend zijn of Ondertitelen

Op dit deel van de site kun je meedoen aan onze e-cursussen. Op dit moment zijn er twee cursussen actief: Gidsen voor mensen die blind of slechtziend zijn en Ondertitelen.

De ondertitelcursus is op dit moment enkel toegankelijk voor nieuwe Nevero-medewerkers en -stagiairs, maar binnenkort komt daar verandering in! Vanaf 1 juli 2019 kan iedereen die interesse heeft in het ondertitelvak meedoen. De opleiding kost €408,38 inclusief 21% btw (€337,50 exclusief btw). Hiervoor krijg je drie maanden lang toegang tot het online platform waar je het cursusmateriaal kunt bekijken. Je kunt de oefeningen in die tijd zo vaak doen als je wilt. Ook de licentie voor de software is inbegrepen in de prijs. Deze licentie blijft ook drie maanden geldig. 

De cursus ‘Gidsen voor mensen die blind of slechtziend zijn’ gaat op 1 mei 2019 opnieuw van start en kost €139,15- inclusief 21% btw (€115,- exclusief btw). Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar susanne@nevero.nl. Na ontvangst van je betaling krijg je het wachtwoord, zodat je de cursus kunt volgen.